• Suomeksi
  • In English
  • ρωσικά

Suomi >> Toteutuneita unelmia


Toteutuneita unelmia

Ohessa esittelemme valmistuneita omakotitalo- ja loma-asunto kohteita. Toimistomme on suunnitellut kaikki kohteet ja ne ovat rakennettu Finnlamellin laadukkaista materiaaleista yhteistyökumppaneiden toimesta. Rakennusten materiaalina on ekologinen lamellihirsi, Timberframe pilaripalkkijärjestelmä tai niiden yhdistelmä. Eristeenä on käytetty luonnollista puukuitua, mikä toimii hyvin yhdessä ilmansulkupaperin kanssa. Osassa kohteita asiakas on itse vastanut sisutuksesta, osassa näkyy ammattisisustajan kädenjälki.

Omakotitalo, Alajärvi

Piaripalkkirakenteella rakennettu omakotitalo, missä on yhdistetty moderni ja perinteinen rakennustekniikka. Iso ja valoisa keittiö-olohuone takaa koko perheen viihtyisän kotoilun. Saunan erikoisuutena on kiva maisemaikkuna, mikä toimii erittäin hyvin järvimaisemissa. Jykevät pilarit ja palkit ovat näkyvillä talon sisäpuolella, ulkopuolella ne on piilotettu ulkoverhouksen alle.


 

Vapaa-ajan asunto, Savonlinna

Rakennuksen isot ikkunat avautuvat suoraan järvelle. Makuhuoneesta voi astella suoraan isolle katetulle terasille. Olohuoneen kääntyvä takka luo tunnelmaa ja antaa lämpöä. Talosta löytyy myös pieni matala parvi. Muodoiltaan selkeä ja moderni rakennus, mikä on toteutettu pilari-palkkirakenteella. Samanhenkinen saunarakennus löytyy rannasta.


 

Vapaa-ajan asunto

Monimuotoinen, klassinen, arvokas, jykevä ja yllätyksellinen datsa. Sisutuukseltaan loma-asunnon värit pehmeitä ja rauhoittavia. Materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä. Talon runkomateriaalina on jämäkkä, helmen vaalea 240x260 mm lamellihirsi, kuusi. Tontilta löytyy myös samaan henkeen suunniteltu rantasauna.